amtrak 0 #1 Публикувано 14 Юни, 2007 Колеги,дайте добри оферти за почивка на море.. Под добри разбирам - легло до 20лв, по възможност в хотел със собствен сан.възел и тераса,хубав плаж и достатъчно място да си сложиш кърпата без да душиш нечии крака ...А, и ако е възможно- по-далече от дискотеки и шумни заведения..!Ако сте били на подобно място - споделете,не го крийте.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #2 Отговорено 14 Юни, 2007 Колеги,дайте добри оферти за почивка на море.. Под добри разбирам - легло до 20лв, по възможност в хотел със собствен сан.възел и тераса,хубав плаж и достатъчно място да си сложиш кърпата без да душиш нечии крака ...А, и ако е възможно- по-далече от дискотеки и шумни заведения..!Ако сте били на подобно място - споделете,не го крийте.. Един приятел рабори по морето и беше казавал на братми , че в хотела в които работи едно легло е 25 лева като в тази сума влиза и обяд и още още нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #3 Отговорено 14 Юни, 2007 потърси оферти за "Лозенец". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #4 Отговорено 14 Юни, 2007 миналото лято бях на приморско хотела се казва "ПЛОВДИВ" то4но слизаш по 20 стъпала и си на плажа стаята бе6е 10лв. на легло с телевизор хладилник тоалетна баня с винаги топла вода само 4е бях от 1'ви до 10'ти септември Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #5 Отговорено 14 Юни, 2007 Колеги,дайте добри оферти за почивка на море.. Под добри разбирам - легло до 20лв, по възможност в хотел със собствен сан.възел и тераса,хубав плаж и достатъчно място да си сложиш кърпата без да душиш нечии крака ...А, и ако е възможно- по-далече от дискотеки и шумни заведения..!Ако сте били на подобно място - споделете,не го крийте.. ;)Ако искаш спокойствие, ефтинийка и километрични полупразни плажове - потърси с.Крапец. Това е нашето най-северно морско населено място. До преди 6-7 години всяко лято бях там и много му се радвам. Малко е робинзон-крузовщина, т.е. малко е дивотия, но е спокойствие. Поне така беше до скоро. За последните 1-2 години нямам пряк поглед. В нет-а има доста инфо - потърси. Сега цяло лято съм в Несебър и тука не е за никой от твоите критерии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #6 Отговорено 15 Юни, 2007 Свети Власт на 100 метра от плажа има един хотел казва се Еденминалата година бях там и нощувката на човек беше 20 лвХотелчето е малко на 3 етажа но всяка стая си има кабелна хладилник климатик и собствен санитарен възелсъщо така хотела разполага със спа център басейн и ресторант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #7 Отговорено 15 Юни, 2007 http://www.casadomingo.info/Виж и това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #8 Отговорено 15 Юни, 2007 Ако бягаш от чалга и простотия, сякаш на север е по-собре! ...около Каварна например Или покрай Балчик можеш да намериш много оферти по твоите изисквания.Ако обаче търсиш пот, смрад, един върху друг по плажа и жива певачка във всяко кръчме - тичай около Китен Аз съм си забранил да стъпвам там следващите поне 10 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #9 Отговорено 18 Юни, 2007 Лошото е че все по малко останаха тихите местенца с красива природа по нашто черноморие...........съвет не мога да ти дам но Сл.бряг/Влас/китен/созопол и т.н. курорти ги изключи от сметките си.........проба-грешка това ще е най сигурния вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 18 Юни, 2007 Еми колеги майка ми намери много евтин хотел на Сльнчев бряг 12 леглото до 24 юни важи офертата в 3 звезден хотел като кьм цената се включва и шветска маса мисля, че е супер оферта в момента майка ми и баща ми са там и ми приватизираха нодичката за десетина дни ((( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #11 Отговорено 18 Юни, 2007 Еми колеги майка ми намери много евтин хотел на Сльнчев бряг 12 леглото до 24 юни важи офертата в 3 звезден хотел като кьм цената се включва и шветска маса мисля, че е супер оферта в момента майка ми и баща ми са там и ми приватизираха нодичката за десетина дни (((На Слинчев Бряг е хубаво, но и много пренаселено и шумно. Свети влас мисля че е идеалното място. На пет минути от него, и все едно си на друга планета. Има всичко необходимо, и цените са като в София. Плажа е малък и тих. Ако някой има път към слинчев, задължително да намери "Огромо Бургерите". За два лева ставаш на прасе, и то в центъра на Слънчев Бряг. Има и много "български" заведения в които цените са нормални. На почти всички места се предлагат и служебни цени. Примерно съм ял картоф за два лева точно пред Кубан. Просто трябва да си питате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #12 Отговорено 18 Юни, 2007 Така е бате така е, с питане до Цариград се стига нали знаете )))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest amtrak #13 Отговорено 18 Юни, 2007 Привет,колеги! Благодаря на всички които се отзоваха - отново показахте че сме як форум ;)Забравих обаче да ви кажа,че мисля да почивам през август,а както знаете цените тогава са в тавана ! Въпреки това намерих две добри оферти за това време - едната е на ММЦ Приморско( 20лв на вечер + закуска на шведска маса в хотел 2*) а другата е станция на министерския съвет в Приморско за 17лв само нощувката.ММЦ ми е познато - бил съм там,плажа е много хубав, не е претъпкан и е сравнително тихо и спокойно... За станцията в Приморско обаче нищо не знам ,така че ако някой има инфо - нека каже.....Гледах и оферти за Лозенец, но ми се видяха надути...FOXO този хотел ПЛОВДИВ,за който говориш не е ли в Китен,защото в Приморско не намерих такъв..?Emko за с.Крапец за първи път чувам и ми се стори доста интересно, единствено разстоянието ми се вижда голямо,но кой знае ,като взема хондата може и да размисля Toto_spa за Обзор чувам добри неща,били дал някакви координати на хотела в който ходиш..Draik хотела ти е с доста екстри,по кое време си почивал там.?Ognyan погледнах линка ти ,но намерих и доста противоречиви отзиви точно за този хотел - много шумно, лошо обслужване и т.н.... благодаря ти все пак Didko на север съм стигал само до Албена,който не е типичен български курорт, така че ако имаш нещо по- конкретно предвид ще се радвам да го чуя...Tinki съгласен съм с теб , но нямам достатъчно голяма отпуска за метода проба - грешка, затова гледам да стесня шансовете за грешка... West bam честно да ти кажа Слънчев бряг ми се струва като луксозен панелен квартал, претъпкан с хора и всякакви търговци - не ми допада отникъде.....iSpider не разбрах в кой град си намерил"комунистическото" хотелче,иначе звучи добре..,между другото, някой има ли впечатления от плажа на Ахтопол....Дано не съм пропуснал някой, мерси на всички за постовете ,а аз продължавам да разузнавам....П.П. Хрумна ми едно предложение към модераторите - не може ли да направим една тема за добрите и лошите места за почивка, мисля че би била доста полезна за всички съфорумци...Дано не съм ви досадил.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #14 Отговорено 19 Юни, 2007 Аз бих ти предложил Кранево ... между Златни пясъци и Албена аз там ходя и съм си доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #15 Отговорено 19 Юни, 2007 А да на Кранево и аз сьм ходил там е супер и редовно си правех разходки по плажната ивица чак до Албена, плажа е чист един от най-чистите по черноморието абе просто на Кранево е идеално )))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #16 Отговорено 19 Юни, 2007 (Редактирано) " Draik хотела ти е с доста екстри,по кое време си почивал там.? "Края на август месец мисля че към 25-и август отидох. Повери го ако можеш не мисля че ще са надути много цените, най-много да са 25 лв пез другия период от време. А хотелчето наистина си е супер и е спокойно, има си и басейн и рестурант, даже и СПА център Доста са сидигнали цените като гледам но това са със закуски http://www.bulgariaholidays.net/holiday-in...ulgaria-293-bg/ Редактирано 19 Юни, 2007 от Draik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #17 Отговорено 29 Юни, 2007 ММЦ ми е познато - бил съм там,плажа е много хубав, не е претъпкан и е сравнително тихо и спокойно... За станцията в Приморско обаче нищо не знам ,така че ако някой има инфо - нека каже.....Aз имам идея какво е станцията на МС в приморско, понеже се падам малко местен. Според мен няма да съжаляваш. Информацията ми е малко от втора ръка, ама мисля надеждна. Това че е на МС трябва да ти говори достатъчно. Ниски цени, комфорт, безплатен паркинг за хондата, който се заключва в 22.00 близо до плажа.. шум най вероятно няма да има наоколо. Лошото на приморско което чух тази година е че целия плаж е окупиран от платени чадъри и шезлонги.. но това може би ще се промени, щото имало патардия.Ако още не си намерил, пиши, мога да измисля още нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest amtrak #18 Отговорено 29 Юни, 2007 (Редактирано) Aз имам идея какво е станцията на МС в приморско, понеже се падам малко местен. .....Мерси за инфото,колега ! За съжаление вече резервирах стая в хотел на ММЦ,но като дойда задължително ще огледам и станцията на МС. Колкото за плажа в Приморско,аз също чух подобно нещо.. .. Редактирано 29 Юни, 2007 от amtrak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове