Krasi-mir 1556 #41 Отговорено 7 Април, 2023 Преди 19 часа, Mkilla написа: ... има голям багажник за детската количка ... Не разбрах, за чий багажник говориш, ама на 7-ма Акорд седан наистина е голям, но е с тесен отвор - 420мм. Дано те устройва. Не те навивам за комби, вече си имаш такова, само споделям факт. Off Topic Дамите имат коренно различен поглед над нещата. За размера говорим . Съпругата ми изкара бременността в Сивик 5. Аз по него време бях с Ровър 420, разбирай Сивик 6 "англичанка", ама седан и дизел. Таааа, като се роди малката Ровърът замина в България и беше заменен с Volvo V40, комби, дизел. Съпругата ми категорично отказа да кара Волвото - "Аз тоя огромен автобус не мога да го карам!". А със Ровърът нямаше никакви проблеми да го кара. Замислих се, проверих в Гугл, и се оказа, че автобусът е с около 50мм по-къс от седана. Таааа, тетака с очите на дамите и размера . п.п. Лирично, за Хонда от "старта школа". Както казах, колата на съпругата ми беше Сивик 5, 3-врат. Оказа се, естествено, че не става за детевоз - кофти достъп до задните седалки. Съпругата вика - търси ми по-голяма кола. Няколко дни по-късно на паркинга на сервиза се появи един Ровър 400, на редовен клиент. Викам на шефа - тоя Ровър, защо е тук, нали мина ГТП наскоро? Собственикът, 90+годишен, починал и дъщеря му не иска колата. Викам му - купувам го. Той - ма как, не съм ти казал цена. Викам - няма значение, купувам го. Реагирах така, защото колата беше от последните рожби на Хондо-Ровър заигравката - емблема Ровър и двг D16Y3, автоматик. Прибирам се у дома, принтирам лист "продава се" и го лепвам на 5-ичката. На другият ден на обяд тя вече пътуваше с новия собственик, към новия си дом. Още съжалявам, че я продадох. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #42 Отговорено 9 Април, 2023 (Редактирано) @Krasi-mir, на хеч-а е доста голям багажника. Около 490 литра е и събира бая багажи По-обемен е от на комбито. Редактирано 9 Април, 2023 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове