KillSwitCh 0 #1 Публикувано 25 Март, 2023 Добър ден : ) Бях писал преди за покупка на кола и вече от 2 седмици съм горд собственик на Хонда хеч 8-ца въпроса ми е понеже човека преди мен който е бил е сложил ксенон и ЛУПИ в варовете което е чудесно взех за фаровете тези 2 ленти ето снимки на лентите и съответно примерна снимка на ФАР.. както и на моя фар. понеже съм сравнително нов 2 г шофьор и не разбирам като цяло от коли ... с питане се стига далеч 2 въпроса има ли човек от форума дето се занимава с поставянето и връзването на подобни ленти и Angel Eyes и Demon Eyes в софия или околията и съответно ако някой познава човек на човек на човек-а да ме препрати ? Благодарско! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #2 Отговорено 26 Март, 2023 Ако не можеш да се справиш сам ( щом питаш явно не можеш ), качествено отваряне/затваряне на фаровете + зависимост какво ще се прави, ще надхвърли цената на 2 нови афтърмаркет фара. Вероятно има майстори които за "къси пари" ще ти ги монтират тия ленти но после ще се започне вода/влага/напукани стъкла и тн.. Да не говорим ако тия китайчета изгорят бързо как ще се сменят после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KillSwitCh 0 #3 Отговорено 28 Март, 2023 Точно това се опасявам и аз писаха ми колеги от форума с съвети за което благодаря и реших изобщо да не се занимавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове