titko 1 #1 Публикувано 19 Март, 2023 Здравейте,колата е CR-V 2006 dizel,интересува ме как мога да си прочета светването на чека.Знам,че става с окъсяване на някой пин на буксата но на тази кола не съм го правил и не знам кои са пиновете.Моля ако някой го е правил да пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
titko 1 #2 Отговорено 22 Март, 2023 Като гледам,колко поста има, явно няма смелчаци който да си ровят по буксата с телче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 789 #3 Отговорено 22 Март, 2023 Аз и да знам, не бих ти казал, приеми го като приятелска услуга. Вземи нещо подобно https://tpetrov.com/avtomobilen-chetec-obd-ii-mini-248354 Или я закарай да ти я прочетат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
titko 1 #4 Отговорено 23 Март, 2023 За вземане ще си взема,само трябва да уточня кое точно ще ми върши работа.Това което имам не хваща Хондата.А грешката си я прочетох и я отстраних.По сервизи не ми се ходи,опарих се вече,четири пъти,в София и около София некадърници който само чакат да оскубят някой.Халал да са им парите но поне да са грамотни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове