Jump to content

titko

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно titko

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V 2 executive diesel
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Продавам външни накрайници за Honda Civic, Fr-v, Cr-v, бензиновите модели.Накрайниците са нови, два броя, за 70лв.OEM номера е:53541-s5a-003.За дизеловите модели не стават(това е и причината за продажбата).Накрайниците са в София,тел.0876571411.
  2. Благодаря,точно номер 14 ме интересува.На колите на които съм виждал са жълти, полиуретанови и са 5-10см. на Хондата такива няма и ми беше странно какъв зор са видели за да ги няма и на четирите амортисьора.
  3. Така ли не се намери поне един запознат с ходовото окачване?Или си пазите знанията за себе си?
  4. Здравейте, интересува ме има ли въпросната Хонда тампони, който да ограничават натоварването на колата.Аз на моята Хонда не намирам такива тампони или поне не в вида в който съм свикнал да ги виждам.При търсенето в интернет излизат буферни/ударни тампони за CR-V 3.Ако някой знае как е при CR-V 2 моля да щракне една снимка и да я качи.
  5. За вземане ще си взема,само трябва да уточня кое точно ще ми върши работа.Това което имам не хваща Хондата.А грешката си я прочетох и я отстраних.По сервизи не ми се ходи,опарих се вече,четири пъти,в София и около София некадърници който само чакат да оскубят някой.Халал да са им парите но поне да са грамотни.
  6. Като гледам,колко поста има, явно няма смелчаци който да си ровят по буксата с телче.
  7. Здравейте,колата е CR-V 2006 dizel,интересува ме как мога да си прочета светването на чека.Знам,че става с окъсяване на някой пин на буксата но на тази кола не съм го правил и не знам кои са пиновете.Моля ако някой го е правил да пише.
  8. Здравейте,все още си търся ремонтно ръководство,ако някой има, да не се стеснява да пише.
  9. Благодаря много,каталога наистина е добър и много подробен.
  10. Точно такова нещо ми трябва но и за дугите системи не само за съединителя.Много неща мога да си ремонтирам в гаража,но колата като цяло ми е непозната.Обичам да знам по собствената си кола кое какво е и как действа.Примерно системата 4х4,най общото което пишат го знам,с две помпи и как работят.Интересува ме защо при вдигната предна гума тя не се върти(изключена от скорост и загасен двигател),как се подкарва фабричната навигация.Колеги в форума пишат,че вървяла но не пишат как.Има много вакууми,които също ме интересуват за какво са.Не обичам да разчитам на сервизите по простата причина,че там са небрежни некадърници 99% с дебели цени.Owner manual си имам но не ме интересува откъде се пускат фаровете или чистачките,това си го знам.Трябва ми'' Repair manua''l или'' Руководство по ремонту''
  11. Здравейте,отскоро се сдобих с CR-V 2005г. дизел 140к.с. и си търся ремонтно ръководство за модела.Тези които намирам са за бензиновите модели.Моля ако някой има за дизеловия модел втора генерация да качи линк да си го дръпна.благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...