Suyahoka 38 #1 Публикувано 6 Март, 2023 Здравейте ! От няколко месеца съм собственик на Акорд 8 2.4 ,но реших зимните гуми да си ги държа на оригиналните 17-ки джанти и само да ги въртя през периода за смяна с летните без да свалям гумите . Та закупих за лятото 18-ки джанти ,на които сега се чудя какъв размер гуми да сложа ,от ЕТ-то и J-то на джантите им дават оптимална ширина 235мм,максимална 245мм. С оглед на нашите надупчени пътища съм се насочил към 235/45 или 245/40-45. Въпроса ми е с някой от гореспоменатите размери ще имам ли проблем,ако го сложа?Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 766 #2 Отговорено 6 Март, 2023 Ширина каквато искаш слагай(там нещата опират до икономия), но височината на гумата е фиксирана и щом си качил с 1 цол джантата, сваляш с 1цол гумата. Ако преди си бил на 55, с 18ките минаваш на 45, всичко по-различно ще доведе до некоретно отчитане на скоростта. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове