Mitosis 0 #1 Публикувано 22 Февруари, 2023 Здравейте колеги, колата е crv 2.2 2007 дизел Прикачвам файл с гадния стържещ звук който "наблюдавам" за първи път се прояви преди около 3 месеца за около 1 минута , така и не разбрах какво е , до вчера повече не се беше проявявал.Вчера в рамките на деня се прояви 3 пъти за по 15 минути , не се влияе от това дали подавам газ дали работи на скорост или празен ход. Ако някой има идеи ще съм благодарен VID_20230221_113452838.mp3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #2 Отговорено 22 Февруари, 2023 (Редактирано) Прегледай тази тема и най-вече последният ми пост. При мен излезе ролката на алтернатора, но една година се мъчих и смених доста неща, докато го улуча . Успех! Редактирано 22 Февруари, 2023 от inspektora 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #3 Отговорено 22 Февруари, 2023 Едно към едно беше и при мен и се оказа точно ролката на алтернатора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MBG 1 #4 Отговорено 21 Март здравеите колеги имам црв 3 140кс дизел появи се шум от към пистовия ремък нещо подобно на цъкне потропване ;откачих ремъка и нищо не можах да установя само оптяжната ролка на която смених лагера . но шума си остана моля ако някои е имал подобен проблем или знае какво може да е да сподели .благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MBG 1 #5 Отговорено 21 Март 20240319_164215[1].mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове