Saki 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2023 Привет група, Пиша с един добре познат проблем свързан с дизела на CRV III (2.2 iDTEC). Става дума за проблем на нафтовата помпа, съответно разпространение на метални стружки в горивната система и т.н. Колата ме изостави в движение, в чужбина и беше премеждие да я докарам до БГ. В момента статусът е сменена нова ГНП и датчик. Направено е някакво прочистване, но не е пълно (не е свалян резервоарът и т.н.). Сега колата пали само със спрей и съответно дава грешка за дюзата не единия цилиндър. Молбата ми е, ако някой колега е минавал през този проблем, и знае майстор, който може да помогне да препоръча контакт. От тук нататък ми трябва човек, който може да тества дюзите и да направи пълно прочистване, тъй като няма към кого да се обърна. Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #2 Отговорено 30 Януари, 2023 (Редактирано) Виждам че си от София и дано някой колега сподели тамошен контакт. Ако ти е полезно, скоро видях тая баничарка и просто я снимах - ако някому се наложи. Не карам дизел и фирмата не познавам, но щом имат брендиран по темата автомобил, сигурно имат и работа, а значи са добри. Редактирано 30 Януари, 2023 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Saki 0 #3 Отговорено 30 Януари, 2023 Да, забравих да пиша, че става дума за София. Благодаря за инфото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #4 Отговорено 30 Януари, 2023 Направил си половинчата работа. Освен помпата, се сменяват и дюзите, а рейла, горивопровода и резервоара се почистват, като е хубаво резервоара да се свали и промие. В него има и подкачваща помпа, която също е хубаво да почистите. За сервиз, не се наемам да препоръчам, макар че ще попитам там където ходя аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове