ivaivalito 8 #1 Публикувано 13 Юни, 2007 Значи имам един въпрос колата е Сивик 5та.Като пусна пръскачката на чистачките на повечето коли чистачките треъгват автоматично .А на мойта като пръсна после трябва да завъртя надолу ключа за да задействам чистачките.Това по принцип ли е така на този модел или мойто е развалено ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #2 Отговорено 13 Юни, 2007 (Редактирано) Значи имам един въпрос колата е Сивик 5та.Като пусна пръскачката на чистачките на повечето коли чистачките треъгват автоматично .А на мойта като пръсна после трябва да завъртя надолу ключа за да задействам чистачките.Това по принцип ли е така на този модел или мойто е развалено ???така си е.Вариант - пускаш чистачките на бавния режим и тогава пръскаш. Аз свикнах първо да си пръсна и тогава да чистя - и пръсвам и на обратния ход, така даже ми е по-удобно Редактирано 13 Юни, 2007 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 13 Юни, 2007 хахахаха аз пък си помислих че н 2та ми сивика които купих наскоро са повредени и си казвам баси много слабо място им е тва явно мноо съм кух ей ама то така като съм карал прелюд там вс е като на другите коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #4 Отговорено 13 Юни, 2007 може да пробваш като пръскаш да натискаш надолу лосчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jumpera 0 #5 Отговорено 13 Юни, 2007 Това само при 5-та ли се получава или го има и при 6-та, по точно японките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #6 Отговорено 13 Юни, 2007 Това само при 5-та ли се получава или го има и при 6-та, по точно японките?И там е така не се коси това е с цел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #7 Отговорено 13 Юни, 2007 Не бива да се пускат чистачките на сухо стъкло-най-сигурният начин да го надерете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове