ИцоД 170 #1 Публикувано 11 Януари, 2023 Наскоро смених почти всички крушки с ЛЕД, вкл. салона, багажника и номера. Само фарове Н4 нямам идея какви биха били ОК. Някой да е с ЛЕД Н4 и да е доволен от резултата ? Ако може и линк 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurshuma 1 #2 Отговорено 11 Януари, 2023 Здравей колега аз на моята джазка сложих от тези на скоро много хубаво светят.Линк не мога да ти дам защото ги купих от магазин в гр. Казанлък 80 лв. Комплекта с 1 година гаранция. Имаше и други видове но момчето каза че при повечето не е много отчетлива разликата между къси и дълги светлини и ми препоръча тези. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KroGh 17 #3 Отговорено 12 Януари, 2023 https://www.aliexpress.com/item/4000116539453.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.119.4f091802jEk16R Аз сложих такива. Z6 модела с лупа отпред. Отрязва лъча като оригинален ксенон с лупа. Много съм доволен. Сега си поръчах и стъкло за предните фарове, че е доста мътно. Като го сменя, ще светнат още повече 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове