MilenBGR 0 #1 Публикувано 6 Януари, 2023 Мокетите от дясната и лявата страна са мокри водата се събира на мястото на резервната гума там където седи крика и триъгълника се засича повече Civic- 2.2-hatchback Извинявам се предварително ако има друга такава тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 6 Януари, 2023 (Редактирано) В краищата на покрива, там където свършва лайсната. Трябва да я махнеш и да залепиш със силикон под нея ламарината която вероятно е нацепена. Също може да влиза и от мястото за мигачите. Трябва да се махнат и да се намаже и там с течно лепило. Бъгава английска работа. Редактирано 6 Януари, 2023 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #3 Отговорено 24 Декември, 2023 Здравейте, ще използвам темата на колегата по същия въпрос, как се свалят двете лайсни на покрива, защото и аз съм на ред да мажа там, мястото на резервана гума е адски влажно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ChrisH 0 #4 Отговорено 16 Март Здравейте, Понеже аз имам същият проблем. Вие сами ли си го оправихте и ако да може ли да препоръчате силикон и лепило? Ако не къде сте завели автомобила да оправят проблема Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ChrisH 0 #5 Отговорено 16 Март Като чета https://www.civinfo.com/threads/water-in-trunk.71881/ & https://www.civinfo.com/threads/water-in-the-boot.50037/ мнозинството от хората говорят за повредена изолация на пластмасовата част в която е 3тия стоп и малкото прозорче и се изолира явно със гума и силикон. По схемите за багажната врата се държи на винтове от 2те страни, но останалата част явно е изолирана със гумички и силикон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko.ru@mail.ru 0 #6 Отговорено 22 Юни Здравейте.Преди месец реших вече същия проблем... точно както е описано по горе-уплътнението, мигачи , силикон.... вече три месеца обилни валежи и е добре:-))) Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове