Hanchko 29 #1 Публикувано 4 Януари, 2023 Колеги здравейте, Мисля да слагам дистанционни фланци 20mm на гумите. Харесал съм си тези https://ferrousbg.com/index.php/produkt/flantsi-20mm-5x114-3-64-1-2/. Бих искал да споделите вашия опит и мнение за тази модификация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #2 Отговорено 4 Януари, 2023 Освен да разбиеш,окачването което и без това не е чак толкова здраво, заради един визуален ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #3 Отговорено 4 Януари, 2023 Аз все си мисля, че няма да повлияе прекалено много на окачването, но не съм 100% сигурен. Оригиналните джанти са с ЕТ50, с фланци 20мм все едно си сложиш джанти с ЕТ30. Поне така си мисля аз. Затова реших да попитам и да събера малко повече информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #4 Отговорено 13 Януари, 2023 Никой ли не кара с фланци, че да сподели малко опит? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mordret 1 #5 Отговорено 21 Февруари, 2023 Здрасти колега, аз карам с фланци 30мм. и лифткит 25 мм. отпред и 50мм. отзад (имах леко провисване на задницата). Сложил съм малко по-агресивни гуми, които са леко изнесени извън калниците (заради фланците), според мен стои много добре и определено хондата изглежда повече като джип. Не съм усетил да има проблем от фланците и повдигането. Сложих фланци, защото ми харесват оригиналните джанти, ефекта би бил същия с по-широки джанти, така че все едно, просто фланците ми бяха доста изгодни. Слагай смело и не се притеснавай! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове