Markony 2244 #1 Публикувано 12 Юни, 2007 здравеите колеги вчера ходих на маистор поради високи обороти на празен ход момчето бая си игра и наи накрая стигна до заключение че ецу-то по някои път не дава сигнал на "моторчето " за празен ход и направо го откачи и каза че го е направил като обикноовен карбуратор обаче сега пак се появи още един проблем като паля сутрин кагато е студена оборотите са около 3000 за 1 мин и после се оправя и си бачка супер някои знае ли от какво може да се е прецакало ецу-то и имам оше един вапрос гледам че един колега се оплаква че му бумти в ауспуха при мен направи си гарми от какво може да е гледам че тои е писал че е от нерегулирани клапани ще сам ви много благодарен ако някои може да помогне Мини да го видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #2 Отговорено 12 Юни, 2007 Как така реши че се е прецакало ЕЦУ-то Премери ли какво идва като сигнал до т. н. моторче за празен ход или ей така си реши.И ако се набуташ с ХХХХ пари за ново ЕЦУ примерно и се окаже че твоето е читаво, той дали ще ти плати ЕЦУ-то. Внимавайте с диагностиката на възлови и скъпи компоненти по колата.Най-малкото това което казваш че като си откачил кабелите от моторчето и работата на колата се е променила би трябвало да те наведе на мисълта, че по тези кабели все пак идва сигнал, иначе нищо нямаше да се промени. Това е малко опростено обяснение. Просто трябва внимателно да се мерят някои неща.По-добре отиди при някой който ги разбира тези неща.Центровката провериха ли ти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #3 Отговорено 12 Юни, 2007 здравеите колеги вчера ходих на маистор поради високи обороти на празен ход момчето бая си игра и наи накрая стигна до заключение че ецу-то по някои път не дава сигнал на "моторчето " за празен ход и направо го откачи и каза че го е направил като обикноовен карбуратор обаче сега пак се появи още един проблем като паля сутрин кагато е студена оборотите са около 3000 за 1 мин и после се оправя и си бачка супер някои знае ли от какво може да се е прецакало ецу-то и имам оше един вапрос гледам че един колега се оплаква че му бумти в ауспуха при мен направи си гарми от какво може да е гледам че тои е писал че е от нерегулирани клапани ще сам ви много благодарен ако някои може да помогне Мини да го видяТова е твоя човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове