KostadinDiev 17 #1 Публикувано 9 Декември, 2022 Здравейте, При търсене на метални лайсни за прагове за Сивик 8 в интернет ми излизат различни варианти, но в обявите за продажба на автомобил на части или цял не мога да забележа тези прагове. Питането ми е: Тези метални прагове само за Амариканската версия ли са налични или и при Европейската се срещат ? Снимката е примерна ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 9 Декември, 2022 На тайп-с има прагове, които са заводски и са само за версията с 3 врати. Нямат общо с това, за което питаш. Тези, които си показал са акесоар за сивик 8 с 5 врати: Докато моделът беше все още нов изпадаха разни заблудени бройки и бях взел за нашата. Тук се виждат на снимката, макар да са обградени дренажите, защото я бях снимал заради тях: Оем-ските пластмасови се свалят с дърпане (на щипки са) и се лепят тези, които идват с двойнозалепящо. В този контекст - не знам как могат да се свалят здрави от кола на части. Ето за около 170лв без доставката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове