BGavrilov 16 #1 Публикувано 7 Декември, 2022 (Редактирано) Здравейте колеги, Онзи ден на десния фар на Акорда започна да премигва крушката на късите (тя е D2S) и след няколко премигвания просто угасна. Купих друга крушка, сложих я но за съжаление тя също не светна... Проблема е или в запалката или в баластата, може и да не е там , но така мисля, защото когато пусна фаровете от левия фар се чува как пали и има ток един вид,а от десния нищо.Някой знае ли за Акорд 8 къде да търся баласт и запалка? Рових доста, но успях да намеря само в Ali-то и то някакви китайски евтинджоси. Благодаря за помощта ! Редактирано 7 Декември, 2022 от BGavrilov правописна грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1262 #2 Отговорено 7 Декември, 2022 (Редактирано) Прочети цялата тема. Редактирано 7 Декември, 2022 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 16 #3 Отговорено 8 Декември, 2022 Благодаря, прочетох цялата тема! Погледнах запалката но не виждам нищо притеснително. Клемите са като нови, няма нагар или разтопено. Като че ли просто няма ток по самата запалка. Затова ме навежда на мисълта, че може да е баласт и попитах къде да търся такъв нов или втора ръка. Няма как да тествам да разменя баластите, защото трябва да свалям броня, фарове и тн... а това е малко непоислна задача за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове