Kamen_78 1 #1 Публикувано 1 Декември, 2022 Здравейте колеги, Имам следния проблем- 1.В даден момент на загряване топлината от различните въздуховоди не е еднаква.Сега забелязах че в краката от дясната страна духа студено.Сутрин пък в средните въздуховоди винаги топлото се усеща в най-дясните точки...примерно най-вдясно духа топло а най-ляво студено 2.И особено на място е доста слабо като температура.Все мисля че антифриза минава основно през изпарителя,че му е по-удбно и се чудя да огранича ли диаметъра с втулка в маркуча към изпарителя с отвор да кажем с 1/2 по малък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #2 Отговорено 2 Декември, 2022 (Редактирано) 1- Мисля, че това е симптом за запушено радиаторче в купето. Има и малка вероятност, да е водната помпа. 2- Би било грешка. Редактирано 2 Декември, 2022 от Ivan B Допълване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kamen_78 1 #3 Отговорено 2 Декември, 2022 С промивка дали дава ефект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #4 Отговорено 2 Декември, 2022 Остави да работят само въздуховодите, който са срещу теб в средата на таблото и онези в края на таблото. Като като загрее колата, пускаш на най-топло без газ и с ръка следиш колко е топъл въздуха. ПОдаваш газ и ако с повишаване на оборотите се покачи много и температурата от въздуховодите, значи водната помпа има проблем. Това ми обясниха в един сервиз. Пробвай го. Ако няма промяна, сваляй радиаторчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kamen_78 1 #5 Отговорено 2 Декември, 2022 Ще ги изпробвам,но няма ли и друг вариант?-Ако радиаторчето е запушено антифриза минава предимно през ипарителя .Когато подавам газ дебита на въртенр е повече и малко насила да минава през полузапушените малки отвори на радиаторчето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #6 Отговорено 2 Декември, 2022 Промии системата с машина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kamen_78 1 #7 Отговорено 2 Декември, 2022 Ще го изпробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове