Mariya Gecheva 0 #1 Публикувано 12 Ноември, 2022 Здравейте колеги, От скоро имам Акорд 8ген 2011 година 2.4 бензин, автоматик. Имам проблем с нея - вътре не свети абсолютно нито едно копче, което трябва да свети по таблото, по волана и тн и тн... свети единствено арматурното табло и не зная как да оправя проблема, другото което е че и долу на пасажерската врата пак не свети, а трябва да е така. Дайте ми информация и съвет, ако някой е имал същия проблем. На арм табло ми свети лампа i , т.е информация някаква, лампата гасне, пак светва и не мога да установя и това от какво е. моля за помощ!!! поздрави, Слави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1050 #2 Отговорено 13 Ноември, 2022 Виж от страна на пасажера има бушони. Провери има ли някой изгорял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasjo 24 #3 Отговорено 13 Ноември, 2022 Кутията с предпазители вляво зад двигателя. Предпазител номер 16. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове