Tino 293 #1 Публикувано 11 Юни, 2007 Лека , спорна и " доходна " Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #2 Отговорено 12 Юни, 2007 Даааааа ЧЕСТИТО и то мен П.С.Аре сега вече да се внимава в час кой какво пише, защото на другите им е писнало от нашите мазаници и ............... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #3 Отговорено 12 Юни, 2007 Джони, тежка е царската корона, макар и да е от картон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #4 Отговорено 12 Юни, 2007 Джони, тежка е царската корона, макар и да е от картон Ква корона бе баце, аз съм новата чистачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #5 Отговорено 12 Юни, 2007 Джони, тежка е царската корона, макар и да е от картон Ква корона бе баце, аз съм новата чистачка Еми че те чистачките решават :P"Царя дава, падаря не дава" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vmax 0 #6 Отговорено 12 Юни, 2007 Аз съм из първите,ма нензма за кво ,мое да съм объркал нещо или това ми е подарък за рожденния ден ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #7 Отговорено 13 Юни, 2007 Джони честито и нека силата да бъде с теб , че напоследък много боклук се изписа във форума !Успех баце !П.П. Задължен съм ти за добрата работа по моята кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #8 Отговорено 13 Юни, 2007 Аз съм из първите,ма нензма за кво ,мое да съм объркал нещо или това ми е подарък за рожденния ден ;)Цъкни си на 10-те процента под Аватара.... явно нещо в дълбок оффтопик си изпадал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #9 Отговорено 3 Август, 2007 мДаааааааа дълго се чудех дали да репликирам джонибой но за чий му беше да ми ги лепва тия 10% Явно има и хора сред нас които не разбират от майтап и ако за това което съм наказан стане резонно то аз май ще да съм първия който ще ви напусне без да му мигне окото и няма да съжалявам за това.Явно някои хора могат да се карат,псуват и какво ли още не и ........................ нищо не се случва а изведнъж се появява някой си на когото вместо да честитя ще трябва да подминавам като пътен знак .Не ме винете ако съм ви се сторил рязък но все пак за такава глупост 10% ми се струват доста абсурдни.Ако има нещо извинявайте(всички без джонибой който явно е искал да се докаже) но все пак съм обиден от това отношение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #10 Отговорено 3 Август, 2007 за чий му беше да ми ги лепва тия 10%Споко ве пич ... аз съм с 20% ! Двама души трудно успяват да прочистят баластрата дето я сипем ! Някой път покрай сухото гори и мокрото ! Доскоро и аз се впечатлявах като теб ! Я пий една ракия и си глей кефа ! п.п...модовете да ринат смело ,че иначе няма управия с "върлите хонджаий" ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #11 Отговорено 3 Август, 2007 Прочети правилата И не се засягай, това не е наказание а предупреждение.п.п. Аааа Рейсъре благодаря за подкрепата Наистина станаха много феновете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #12 Отговорено 3 Август, 2007 за чий му беше да ми ги лепва тия 10%Споко ве пич ... аз съм с 20% ! Двама души трудно успяват да прочистят баластрата дето я сипем ! Някой път покрай сухото гори и мокрото ! Доскоро и аз се впечатлявах като теб ! Я пий една ракия и си глей кефа ! п.п...модовете да ринат смело ,че иначе няма управия с "върлите хонджаий" ! Ама ако знаеш за каква простотия става въпрос ще паднеш от смяхhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=12615#виж само за кво си говорим колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 6 Август, 2007 Хехе, и аз имам 10 процента, но нищо никому не съм казал, и той самия знае - за това с него не съм се карал - праснах си го на дебел чат и чашата преля А и никой не вижда кой има и кой няма уорн, това се вижда само от модераторите - или поне аз съм кьорав. Ако трябва да съм честен, много пъти са ми пускали хлабаво, защото иначе трябваше да съм с поне 40%.Да, бил съм модератор и да ви кажа, работата е на предела на нервичките - ти казваш, че трябва да се спазват правилата, онея питат "що". Еми защото са правила, затова! Онзи форум нямаше уорн, и затова директно триех постовете и пращах предупреждения на лични. И се почваше един спор, как съм бил неразумен. То не бяха спор, че аватара му може да е колкото си иска голям, то не беше спор, че може да си пише на латиница. Имаше някои, които се регистрираха повторно за да ми го върнат - ама за тази работа си има Internet Protocol И така... наистина, тази "професия" е нещо много отговорно и тежко - няма ебавка. Не знам за тях, но аз трябваше да прочета ВСЯКА една нова тема, ВСЕКИ един нов отговор за да съм сигурен, че всичко е наред.И забележете иронията - там беше по-цивилизовано, а беше форум на училището ми.Слава на Бога, тъй като ме мързеше да поддържам база данни на сървъра на даскалото, го направих на безплатен такъв - и те спряха хостинга - ЙЕЙ, и сега съм свободен потребител и успешно май май тровя живота на 1net, johnyboy и Victor:huh: Пийс, и не спамете като мен, че мамата си трака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #14 Отговорено 2 Ноември, 2007 (Редактирано) е модераторите станали вече 4 парчета може да е одавна ама ай честито на misho и lookcho сега Лукчо да не стане Локчо :емотиконка с катинар: :емотиконка с ключ: Редактирано 2 Ноември, 2007 от stan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #15 Отговорено 2 Ноември, 2007 Хм...да им пожелаем по-обективни преценки спрямо нас простосмъртните мембъри ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #16 Отговорено 2 Ноември, 2007 (Редактирано) Ай честити ни нови два зелени гущера ПС lookcho смени си пола, че за сега си:Female Редактирано 2 Ноември, 2007 от slus4o© Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #17 Отговорено 3 Ноември, 2007 Честито и дано нямате много работа ,че напоследък много "манджа" стана в форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #18 Отговорено 3 Ноември, 2007 Ай да им е честито новото работно място А по нататъка предлагам и разделяне на длъжностите на модераторите - в смисъл , всеки поправя мнения в зависимост в каква област е компетентен и в коя не ако вече не е така де Пожелавам ви , лека работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове