Ivan B 119 #1 Публикувано 10 Ноември, 2022 Удариха ми колата на паркинг. Леко в задния ляв калник. Ще я карам на тенекеджия, но мисля аз да си сваля предварително корите в багажника, че на други нямам вяра. Ако може да ми покажете снимки или видео или да кажете, накратко, кое след кое се сваля. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandalorian 27 #2 Отговорено 14 Ноември, 2022 Тук има информация как става 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #3 Отговорено 15 Ноември, 2022 Благодаря колега! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #4 Отговорено 16 Ноември, 2022 Свалих кората, оказа се по-лесно, отколкото си представях. Не счупих щипки, тук Хонда са се спредставили добре. Оказа се обаче, че няма смисъл от сваляне на кората. Ламарината към калника е двойна с много разстояние между двете части и отвътре няма видимост към външната част на калника. Явно тенекеджията, само ще издърпва огънатото без натиск отвътре. Е, поне видях, какво има под корите. Има много дупки, през които да влиза шум. Много дупки. После се чудим, защо тази кола има проблем с обезшумяването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #5 Отговорено 17 Ноември, 2022 Като махнеш пластмасовия подкалник, има достъп до ламарината на калника. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове