Kaloqn 1988 14 #1 Публикувано 5 Октомври, 2022 Колата ми е с механични седалки слагам електрически и не работят. Има сложени бушони. Помагайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1262 #2 Отговорено 5 Октомври, 2022 (Редактирано) И на шофьорската врата ли...Екуто знае ли? Редактирано 5 Октомври, 2022 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaloqn 1988 14 #3 Отговорено 5 Октомври, 2022 Преди 5 часа, Митко Йотов написа: И на шофьорската врата ли...Екуто знае ли? Екуто какво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaloqn 1988 14 #4 Отговорено 5 Октомври, 2022 преди 6 минути, Kaloqn 1988 написа: Екуто какво е На шофьорската врата нищо не съм правил Преди 6 часа, Kaloqn 1988 написа: Колата ми е с механични седалки слагам електрически и не работят. Има сложени бушони. Помагайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 161 #5 Отговорено 6 Октомври, 2022 ECU - това е електронен блок за управление и контрол - наричан още "компютър". Ако там не е зададено, че автомобила е с електрически седалки, се предполага, че такива няма да работят, независимо от това, че има предпазители в съответните гнезда. 8ма серия има и запаметяване, та не просто "мушкаш и жулиш". Лява/дясна дирекция, мисля също има значение, щото възглавниците могат да направят големи бели, ако са объркани местата. Темата е в секция "Акорд 8ма", ама не е уточнено, че баш за такава кола е въпроса... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове