vas_gt 6 #1 Публикувано 29 Септември, 2022 Здравейте колеги!!! Как се демонтира километража! Имам изгоряли крушки! Благодаря! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #2 Отговорено 30 Септември, 2022 (Редактирано) Лесно е, има 3 винта на кората на волана, развиваш ги и сваляш двете кори, след това волана максимално надолу, издърпваш корите на километража и развиваш 4 винта които го държат, отзад на има 2 букси които вадиш и сменяш изгорелите лампи. P.S. Съвет от мен, не слагай лед лампи защото често ще правиш упражнението по смяната им, освен ако не изкараш невероятен късмет Редактирано 30 Септември, 2022 от Eks 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #3 Отговорено 30 Септември, 2022 Сваляш волана в най-долна позиция. Хващаш лайсната около километража и рязко я дръпваш. На щипки е. После ще видиш 4 винта. Развиваш. Махаш двете букси и си ти. Аз съм с лед крушки и както казва колегата съм с късмет защото не се е налагало да ги сменям. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #4 Отговорено 1 Октомври, 2022 Ако си близо до Младост мини да ти покажа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vas_gt 6 #5 Отговорено 17 Октомври, 2022 Колеги, а как да сменя осветлението на дясната врътка на парното? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #6 Отговорено 18 Октомври, 2022 Сваля се лайсната около тях. На щипки е. Ако се наложи може и радиото да се махне. После откачваш буксите на бутоните за аварийни за подгрева на задното стъкло и за климатика. Ще видиш винчета на панела за парното. След като ги махнеш трябва внимателно да се опиташ да завъртиш панела за да не откачиш жилото за парното. Две крушки са за всяка врътка t5. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #7 Отговорено 18 Октомври, 2022 Като си махнал всичко виж дали ти свети крушката за осветяване на поставките за чаши. И там е t5 крушка намира се точно под радиото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vas_gt 6 #8 Отговорено 18 Октомври, 2022 Благодаря Ви! Утре ще действам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorge 2 #9 Отговорено 12 Март, 2023 Здравейте, някой няма ли клипче как се сменят крушки на таблото с километража и оборотите? Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorge 2 #10 Отговорено 12 Март, 2023 Искам да попитам, къде да намеря крушка за багажното отделение на honda hrv 99г? Благодаря! Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #11 Отговорено 12 Март, 2023 (Редактирано) Свали крушката и иди с нея в първия магазин за авточасти Редактирано 13 Март, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorge 2 #12 Отговорено 13 Март, 2023 (Редактирано) Това направих, обиколих доста магазини, няма такава. Трябва да е 28мм Редактирано 13 Март, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #13 Отговорено 13 Март, 2023 (Редактирано) Алиекспрес Редактирано 13 Март, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorge 2 #14 Отговорено 13 Март, 2023 По същата логика, мога да кажа- търси във Вселената! Безсмислено спамене... Дай ми линк, адрес, телефон... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #15 Отговорено 13 Март, 2023 BGN 2.17 40%OFF | 2Pcs Canbus C5W C10W LED Bulb 28mm 31mm Car Interior Reading Light Festoon Auto Dome License Plate Luggage Trunk Lamp 12V https://a.aliexpress.com/_mMpiU8q Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #16 Отговорено 13 Март, 2023 3 мин. ми отне да ги намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iazoo 1 #17 Отговорено 13 Март, 2023 Преди 3 часа, jorge написа: По същата логика, мога да кажа- търси във Вселената! Безсмислено спамене... Дай ми линк, адрес, телефон... Гледам, че си от Пловдив - в Елимекс в Кичука имат лед крушки по 2.50 ми се видяха май бройката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorge 2 #18 Отговорено 13 Март, 2023 Благодаря колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове