galin_k 174 #1 Публикувано 28 Септември, 2022 Здравейте колеги, имам ръжда под шофьорската врата по прага отпред където е капачето, заминало е. Търся добър майстор в София. Акорд 8ма ген. Ако някой знае, моля да ми пише. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 404 #2 Отговорено 4 Октомври, 2022 Здравей, и аз търсих преди време подобна услуга по друг повод и мисля, че намерих правилните хора. Ако търсиш качество, а не най-ниска цена, мога да ти дам на лично контактите на един сервиз в София. Чака се много (месеци). По принцип реставрират и ретро автомобили. Друг вариант, по-евтино и бързо, е 0885 717 298 (Венцислав). Сервизът е в с. Лозен . Не съм ходил лично. Един приятел последно си прави там праговете, както и колеги от FB групата на Хонда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 174 #3 Отговорено 4 Октомври, 2022 Здравей, благодаря за информацията, ще се обадя на човека в Лозен, позакъснял съм и ми се иска малко по скоро да стане. Все пак, моля изпрати ми и другият контакт на лс. Благодаря Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex FRV k20 1 #4 Отговорено 3 Март, 2023 Колега имаш ли отзиви за човека ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове