vegata 0 #1 Публикувано 11 Юни, 2007 Здравеите, колеги.От известно време ми направи впечатление, че когато е на празен ход мотора леко прекъсва.За по сигурно се заслушах на ауспуха и от там се чува леко пукане, но само ако се доближиш и се заслушаш го чуваш.Измерих аванса, коригирах го правилно.Няма изгледи кабелите да са зле(не бие ток от тях не се вижда да са искрели)свещите са идеални, работят добре.Клапаните са регулирани.Единствено ме съмняват палец и дистрибуторна капачка, но май си има добра искра.Знам ли.ИДЕИ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #2 Отговорено 11 Юни, 2007 Кабелите може да не губят искра но да са остарели и да са си вдигнали съпротивлението, незнам колко точно трябваше да е , питай някой които знае със сигурност. Другата причина за пукането е да не ти затваря добре изпускателен клапан заради нагар, измери си компресията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #3 Отговорено 11 Юни, 2007 Здравеите, колеги.От известно време ми направи впечатление, че когато е на празен ход мотора леко прекъсва.За по сигурно се заслушах на ауспуха и от там се чува леко пукане, но само ако се доближиш и се заслушаш го чуваш.Измерих аванса, коригирах го правилно.Няма изгледи кабелите да са зле(не бие ток от тях не се вижда да са искрели)свещите са идеални, работят добре.Клапаните са регулирани.Единствено ме съмняват палец и дистрибуторна капачка, но май си има добра искра.Знам ли.ИДЕИ???Колега и аз го имах този проблем.От всичко това което си изброил майтора го направи + това че изчисти нагарите по делкото и проблема изчезна . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vegata 0 #4 Отговорено 12 Юни, 2007 (Редактирано) А между другото дали е възмо да ми пада и мощността от цялата тази идиотия с токовете?Изчистих контактите на капачката, но е изгорял и палеца.Някакви идеи от къде да си взема читав? Редактирано 12 Юни, 2007 от vegata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #5 Отговорено 13 Юни, 2007 А между другото дали е възмо да ми пада и мощността от цялата тази идиотия с токовете?Изчистих контактите на капачката, но е изгорял и палеца.Някакви идеи от къде да си взема читав?Колега сигорно е от това , а от каде да си вземеш потърси из форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове