KrastevK 1 #1 Публикувано 17 Септември, 2022 Здравейте имам следният проблем със страничното огледало (не е стандартния при които не работят) тук става въпрос за следното. Веднъж когато влязох и дадох на контакт преди да запаля лявото огледало взе да се отваря до позиция чак до предното стъкло,аз не ги прибирам огледалата обикновено си стоят отворени в позицията която съм ги наместил,сега при всяко палене огледалото се обръща до крайна позиция и се принуждавам да ги затворя и пак да ги отварям и с ръка го спирам в желаната от мен позиция и така се повтаря процедурата при всяко палене.Някой сблъсквал ли се е с този проблем и има ли някакво решения? Благодаря предварително и ще приложа клип за да видите за какво точно става дума. Проблемното огледало click Here Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 18 Септември, 2022 Ще ти трябва ново огледалце, колега.. моето беше със същия проблем, до колкото разбрах (и сме го коментирали в другата тема), има някакъв чоп, който трябва да спре огледалото в крайна нормална позиция. Като се счупи този чоп - сещаш се какво се случва Обиколих много места, никъде никой не се нае да го оправи.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrastevK 1 #3 Отговорено 18 Септември, 2022 А дали има възможност да спра тока на мотора който върти огледалото и да не се прибира, или ако имат бушон направо да го махна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 18 Септември, 2022 Да. Просто трябва да се разглоби и прекъсне връзката към въпросният мотор. Може и само кабелът отвътре но трябва да се знае кой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #5 Отговорено 18 Септември, 2022 (Редактирано) Като разглобиш огледалото и разкачиш SOD устройството, няма да се разгъва и сгъва повече - прочети в другата тема за инструкции как да го разглобиш и да видиш как изглежда този дявол SOD-а Редактирано 18 Септември, 2022 от thelastbonbona Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopov_ivo 0 #6 Отговорено 29 Септември, 2022 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове