Ангел Ганев 0 #1 Публикувано 26 Август, 2022 Здравейте, колеги! Имам следния проблем, на къси колата свети някак само в средата, а встрани почти не! Сложих ксенон, но проблема все още не се оправя. Крушките си светят силно, но реално се губят на пътя. Утре следва полиране на фаровете, но нещо ми подсказва, че няма да има кой знае какъв ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 26 Август, 2022 В средата, или слабо, или и двете? Полирането няма да има никакъв ефект, освен козметичен. Аз изчистих лупите с клечка с намотан парцал, напоен със спирт и светят значително по-добре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ангел Ганев 0 #3 Отговорено 26 Август, 2022 Светят така сякаш нещо на фара пречи на светлината да пробие през него и да свети напред. Сякаш самите фарове са замъглени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #4 Отговорено 26 Август, 2022 Пробвай да изчистиш отвътре... Аз споменах как, но моите не са ксенон, не знам дали има разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 158 #5 Отговорено 26 Август, 2022 Има голяма вероятност да са "изгорели" рефлекторите. За съжаление трябва да се разглобят фаровете, дори само за проверка. Имах същите симптоми и след ремонта всичко е наред. Порови назад из раздела, има теми по въпроса със снимки и описания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове