Емил Янков 0 #1 Публикувано 12 Август, 2022 здравейтеби от мен запитването ми е следния имам хондa C-RV 2009 CDTI ..Как става сменянето маслото на ръчна скоросна кутия и колко литра са необходи ми.Благодаря 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 14 Август, 2022 @Emil Yankov, @Emiliano и @Емил Янков, добре де, не ти ли омръзна? Правиш още една регистрация, кръщаваш си темата "хонда Емил", пускаш я в раздел "За форума", пишеш не... хайде, да кажем несвързано. Какво очакваш да се случи този път по-различно от предишните няколко? Сериозно, този път няма да заключвам темата, отговори ми сам, има ли нещо, което ти се струва не наред? Има ли си раздел за CR-V 3? Има ли ясни имена на темите в него, от които можеш да се ориентираш за какво ще става дума в тях? Мислиш ли, че ако не можеш да се ориентираш с предходните две неща, ще успееш да смениш маслото на кутията на колата ти, без да рискуваш да си отвориш беля на главата? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1542 #3 Отговорено 14 Август, 2022 On 8/12/2022 at 7:33 AM, Емил Янков said: здравейтеби от мен запитването ми е следния имам хондa C-RV 2009 CDTI ..Как става сменянето маслото на ръчна скоросна кутия и колко литра са необходи ми.Благодаря Не бях срещал колега такъв поздрав,не разбирам поздравяваш ли ни или друго правиш. Но все пак да помогнем,може би ще се вслушаш в съветите на модератора. Това е темата за смяна на маслото на скоростната кутия. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове