toniam 52 #1 Публикувано 11 Август, 2022 Здравейте колеги. В четвъртък ще сменям ремък, ролки, обтегачи и водна помпа и реших да сменя цялата охлаждаща течност. Някой знае ли колко събира 2.4АТ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 11 Август, 2022 Толкова много ръководства има постнати,не си новорегистриран и теб ли те домързя https://omanual.ru/Honda/Accord/8/017.HTML Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #3 Отговорено 11 Август, 2022 На двойката и дават около 6 но събра 5, при теб Тони може да е 7 но ще събере 6. Вземи си оригинал на Хонда защото е много по качествен от всички други производители и си има свой химичен състав предпазвайки мотора, радиатори и всички уплътнения към него. Да не говорим и, че интервала на смяна го дават при по дълъг период от другите и повече изминати километри тоест запазва си качествата при по екстремно натоварване а ти както казваш, че мотора е често в лютеницата.... . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #4 Отговорено 11 Август, 2022 Преди 1 час, CARPERA написа: Толкова много ръководства има постнати,не си новорегистриран и теб ли те домързя https://omanual.ru/Honda/Accord/8/017.HTML Да, бе, Мързи🤣 ме да ровя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #5 Отговорено 11 Август, 2022 преди 40 минути, Митко Йотов написа: На двойката и дават около 6 но събра 5, при теб Тони може да е 7 но ще събере 6. Вземи си оригинал на Хонда защото е много по качествен от всички други производители и си има свой химичен състав предпазвайки мотора, радиатори и всички уплътнения към него. Да не говорим и, че интервала на смяна го дават при по дълъг период от другите и повече изминати километри тоест запазва си качествата при по екстремно натоварване а ти както казваш, че мотора е често в лютеницата.... . Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #6 Отговорено 12 Август, 2022 (Редактирано) Преди 19 часа, toniam написа: Благодаря! Поръчах от Нидерландия същото. 7 литра-63 евро. 19 евро ми е доставката 🤣 Редактирано 12 Август, 2022 от toniam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #7 Отговорено 12 Август, 2022 преди 1 минута, toniam написа: Поръчах от Нидерландия същото. 7 литра-63 евро. 19 евро ми е доставката 🤣 7.40 ми се връзва литъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #8 Отговорено 12 Август, 2022 (Редактирано) Добре е, те скочиха цените. Аз забравих колко дадох в Бултрако но все тая. Редактирано 12 Август, 2022 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #9 Отговорено 15 Август, 2022 Scan.pdf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #10 Отговорено 15 Август, 2022 Същата работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове