Недялко Тодоров 0 #1 Публикувано 2 Август, 2022 Здравейте, от скоро имам црв 3 ген. 2.0 бензин автомат и колата има леки вибрации при работа на място които се усещат в купето и по седалките и волана. Сменени са тампоните на скоростите и масления+кокала към него и няма никаква разлика. След регулиране на клапани и обучаване на дросела сега нещата са една идея по добре, но вибрации все пак има. Много ще съм благодарен ако някой се е сблъсква с проблема и може да помогне, благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #2 Отговорено 2 Август, 2022 Характерно е за модела. Заподозрени са тампоните на двигателя, но не си спомням някой да е писал, че ги е сменял и съответно да даде 100% отговор дали това е решението. Аз лично съм свикнал и не им обръщам внимание. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #3 Отговорено 2 Август, 2022 (Редактирано) Когато не са оригинални остават вибрациите,,писано е за това. Почистихте ли дросела. Редактирано 2 Август, 2022 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Недялко Тодоров 0 #4 Отговорено 2 Август, 2022 (Редактирано) Забравих да добавя, че тампоните на скоростите и масления заедно с горната му опора са сменени, също и дросела е почистен и са сменени свещите. Това е втори маслен тампон който сменям. Когато забелязах преди месец, че е скъсан го смених с оригинален втора употреба и за 500-600 км. го скъса и него след което смених и трите наведнъж с афтърмаркет мисля, че са Феби, но вибрациите пак останаха. Редактирано 2 Август, 2022 от Недялко Тодоров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове