storish05 31 #1 Публикувано 23 Юли, 2022 Здравейте, колеги. Реших да си сложа DRL модул на Акорда и малко ударих на камък с монтажа.Трябваха ми 12 волта, които се появяват след контакт и спират като се извади ключа в коша на двигатела. Така, след доста четене открих, че навсякъде пишат за бушон номер 21 (датчик ниво масло). Само, че при дизела не става. Там този бушон е за някакъв подгрев и пуска 12в само за 5 секунди. Отказах се да търся 12 волта отпред и сега дилемата е откъде да изкарам кабела, който да свържа към някой от бушоните при шофьора. Никъде не виждам тапа или нещо подобно.Всякаква информация ще ми бъде полезна.Благодаря! Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didokal 13 #2 Отговорено 23 Юли, 2022 (Редактирано) Преди 2 часа, storish05 написа: Здравейте, колеги. Реших да си сложа DRL модул на Акорда и малко ударих на камък с монтажа. Трябваха ми 12 волта, които се появяват след контакт и спират като се извади ключа в коша на двигатела. Така, след доста четене открих, че навсякъде пишат за бушон номер 21 (датчик ниво масло). Само, че при дизела не става. Там този бушон е за някакъв подгрев и пуска 12в само за 5 секунди. Отказах се да търся 12 волта отпред и сега дилемата е откъде да изкарам кабела, който да свържа към някой от бушоните при шофьора. Никъде не виждам тапа или нещо подобно. Всякаква информация ще ми бъде полезна. Благодаря! Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Зад педалите има една дупка през която може да прекараш кабела. Малко е кофти и ще си поиграеш малко, ама става без да правиш дупки по купето. На снимката, която прекачвам се вижда как съм прекарал доста дебел кабел с които захранвам усилвателя за музиката. Поздрави. Редактирано 23 Юли, 2022 от didokal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #3 Отговорено 24 Юли, 2022 Благодаря колега. Днес ще пробвам.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове