Paradigma 1 #1 Публикувано 18 Юли, 2022 Здравейте, Някой заменял ли е седалките на 3-ката със такива от друг модел или автомобил? Сегашните са ми с бежова кожа - стандартно тръгнала на надувките на предните седалки с подгрев. Твърди и неудобни са ми и се чудя какъв салон би могъл да се инсталира на тяхно място? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chaveto 5 #2 Отговорено 27 Юли, 2022 Аз имам същият проблем и се замислям за тапицерия. Вчера ми попадна това... Луксозна кожена тапицерия за лек автомобил, джип. Характеристики: - Комплект за целия автомобил - Изработени от висококачествена PU изкуствена кожа и мека пяна, осигуряват удобно чувство за сядане. - Ръчно шити. - Универсален дизайн, подходящ за всички автомобили. - Дизайн, съвместим с airbag - въздушни възглавници. - Устойчивост на износване, добър водоустойчив ефект и силна огнезащитна способност. - Лесен и Бърз монтаж. - Цялостен дизайн, покрива предната и задната част на седалката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове