brani8282 3 #1 Публикувано 14 Юли, 2022 Здравейте,колеги! След като ми смениха маслото и филтрите и ми почистиха дросела започна да се усеща силен мирис на бензин на студени стартове и често се усеща мирис на бензин/масло,когато чакам на светофар например и съм с пуснати прозорци на колата. Колата е Honda civic 6-та генерация хечбек,D14A3 мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #2 Отговорено 14 Юли, 2022 Богата смес.нещо от дросела.от генерацията ли мирише или отпред? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brani8282 3 #3 Отговорено 14 Юли, 2022 (Редактирано) Не съм сигурен,но мисля че миризмата е от генерацията.(няма течове отпред и като цяло няма течове от колата където и да било) Редактирано 14 Юли, 2022 от brani8282 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brani8282 3 #4 Отговорено 14 Юли, 2022 Преди 4 часа, dragob написа: Богата смес.нещо от дросела.от генерацията ли мирише или отпред? Какво може да се направи в случая,трябва да се върнат default настройки на компютъра,или нещо такова ли,ако е богата сместа в случая? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове