toniam 52 #1 Публикувано 12 Юли, 2022 Здравейте, колеги! Предстои ми смяна на масла и филтри и реших да сменя сервизния ремък с ролки, обтегачи, водна помпа и т. н. В "Auto Doc" и "Oscuro" ми излизат да си ги закупя поотделно или комплект. Въпросът ми е някой купувал ли е комплект(ремък, ролки и обтегач) и, ако да, моля да ми даде референцията за да съм сигурен, понеже излизат 20 различни марки, а скоро имах неприятно изживяване с една бобина, която поръчвах и връщах 3 пъти, понеже ми пращаха грешна и колата ми стоя 3 седмици в сервиза за тая глупост. Ако някой има референтен номер на комплект сервизен ремък, ролки и обтегач моля да ми пише на лични. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nicholson 15 #2 Отговорено 17 Юли, 2022 Защо ремък всички са с верига Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #3 Отговорено 17 Юли, 2022 Защото иска да си смени ремъка на алтернатора напиши нещо по подробно за колата, като например кой мотор е в аутодок можеш да им пишеш да ти проверят по рама кое е за теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #4 Отговорено 17 Юли, 2022 (Редактирано) Колега @toniam уточни какво точно искаш да смениш ремъка или веригата. Редактирано 17 Юли, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #5 Отговорено 17 Юли, 2022 Преди 6 часа, Nicholson написа: Защо ремък всички са с верига 🤣🤣🤣🤣 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #6 Отговорено 17 Юли, 2022 преди 4 минути, CARPERA написа: Колега @toniam уточни какво точно искаш да смениш ремъка или веригата. Ясно съм написал-ремъка с ролки, обтегачи, водна помпа и т. н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #7 Отговорено 17 Юли, 2022 преди 57 минути, cool24 написа: Защото иска да си смени ремъка на алтернатора напиши нещо по подробно за колата, като например кой мотор е в аутодок можеш да им пишеш да ти проверят по рама кое е за теб Можеш да им се обадиш даже, ама трябва да се абонират(10 евро на месец). Пасувам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #8 Отговорено 17 Юли, 2022 Между другото другата седмица ще регулирам клапаните във форумния сервиз на Хонда Мадрид и си спомних миналата година, когато отидох за пръв път за клапани(човека от 40 години прави хонди) И аз му викам,като я отвориш виж ми валовете как са и ми виж веригата. Човека ми каза, че за 40 години работа не е имал случай на скъсана верига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 66 #9 Отговорено 17 Юли, 2022 Къде ще го правиш , в CHS ?Пишат добри отзивии за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #10 Отговорено 17 Юли, 2022 (Редактирано) Да, миналата година там ги правих(80 евро) -много съм доволен. 40 хиляди оттогава никакъв проблем. Редактирано 18 Юли, 2022 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #11 Отговорено 18 Юли, 2022 Странно, 3 пъти съм поръчвал, като първия път им звъннах, другите два пъти им писах през приложението, но не съм се абонирвал за нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #12 Отговорено 18 Юли, 2022 (Редактирано) Било е отдавна. Пробвай сега😏 Редактирано 18 Юли, 2022 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #13 Отговорено 18 Юли, 2022 По презумпция съм невинен🤣🤣🤣до доказване на противното! Лек ден на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #14 Отговорено 18 Юли, 2022 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #15 Отговорено 18 Юли, 2022 ННатискаш долу където са слушалките с микрофончето, отваряш чат и питаш по рама какво е за твоята кола, никакви пари не се дават. Това което ти прикачах като снимка е да ползваш преференции. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #16 Отговорено 18 Юли, 2022 (Редактирано) Имам вече точната референция, ако някой се интересува Редактирано 18 Юли, 2022 от toniam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове