Stasy_7 1 #1 Публикувано 17 Юни, 2022 Здравейте колеги ! Може ли съвет за сваляне на стъклото и подмяна на крушките на оборотомера и температурния датчик ? Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stasy_7 1 #2 Отговорено 18 Юни, 2022 Никой не желае да даде съвети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 140 #3 Отговорено 18 Юни, 2022 (Редактирано) Има няколко такива теми. Сваля се бутона за аварийните и за регулиране на фаровете, с тънък инструмент се побутват и излизaт, после им разкачаш клемите. Сваляш гарнитурата около таблото, по спомен тя беше отгоре с винтове, отдолу със щипки. После трябва да свалиш гарнитурата около таблото и духалките на парното, закрепена е на щипки, като само зад бутоните за регулиране на фаровете мисля имаше винт. Тук разкачи акумулатора да не ти излиза грешка с ербега после! Развиваш винтовете на таблото, разкачаш буксите и трябва да приготвиш специални оригинални крушки, по 10 лв бройката са, трябват 5. В YouTube също има видео как става. ПС, намерих това, за предното поколение, подобни са: https://youtu.be/U6t8lUFs3RI Редактирано 18 Юни, 2022 от Legend91 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 324 #4 Отговорено 19 Юни, 2022 на шестицата даже е по-лесно, успех в действията 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stasy_7 1 #5 Отговорено 19 Юни, 2022 Пфффффф на Селиката се справих , но тук ми изглежда доста по сложно .... Благодаря за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 324 #6 Отговорено 19 Юни, 2022 3 hours ago, Stasy_7 said: Пфффффф на Селиката се справих , но тук ми изглежда доста по сложно .... Благодаря за помоща ми не знам как е на Селиката тук са два ключа за откачане един бутон за вадене и четри винта и 6 щипки това е 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 140 #7 Отговорено 20 Юни, 2022 (Редактирано) Да, сега като видях схемата се сетих, зад бутоните за круиз контрол, светлина за мъгла и реглаж (наличността е в зависимост от нивото на оборудване) е единствения винт който крепи гарнитурата на парното, радиото и таблото, огромно парче пластмаса е. А иначе самите бутони е хубаво отгоре с тънък инструмент, тесен нож или нещо подобно, да им се натисне клипа и тогава да се дръпнат. Редактирано 20 Юни, 2022 от Legend91 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове