couldbeworse 0 #1 Публикувано 16 Юни, 2022 Здравейте, От около седмица имам проблем с хондата и по-специално при палене. Колата не иска да запали. Смених горивен филтър и горивната помпа, която е до филтъра и, с която като се понапомни ръчно колата пали. Проблема продължава да съществува и след смените. Майсторът ми каза, че при прегледа и установил, че има повече масло в двигателя, от колкото трябва (маслото е сменяно преди месец). Това мисля, че не е много добър знак. Някой имал ли е подобен случай? Да не би да са дюзите и в двигателя да влиза и гориво. Мерси предварително! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 20 Юни, 2022 Здравей! Датчик на колянов и разпределителен вал проверявани ли са? А някакви грешки не записва ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 20 Юни, 2022 На 16.06.2022 г. at 18:01, couldbeworse написа: горивната помпа, която е до филтъра и, с която като се понапомни ръчно колата пали. Системата взема въздух от някъде и горивото се връща в резервоара, провери всички съединения и маркучетата за обратна нафта. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове