Ivaylo86 0 #1 Публикувано 4 Юни, 2022 Здравейте, фенове на марката! Преди няколко дни попаднах на обява за продажба на Акура TLX 2017г., двигател К24 FWD UB1или UB4(продавачът все още не ми е дал тази информация) ! Тъй като знам, че това е бутиков автомобил за България, но е невероятно красив и силно ме заинтригува, бих желал да почерпя малко по-подробна информация за тези Автомобил и от Вас. Интересува ме кои оторизирани сервизи, във Варна и София предлагат обслужване на тези автомобили и как стой въпросът с частите за тях?! Ще съм Ви много благодарен ако споделите опита и мнението си с мен! Предварително благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #2 Отговорено 5 Юни, 2022 Моят опит показва, че в БГ е трудно да намериш добър сервиз за популярен автомобил, а какво остава за бутиков. Части само на поръчка. Смятай ако е спешен ремонтът какво правиш - задължително трябва резервен автомобил. Личен опит - свалят радиатор и тръгват да сменят ангренаж на не толкова рядък автомобил. Всичко закупено предварително. Да, ама се оказва, че сълзи семеринг на разпр. вал, който го няма никъде. Пак поръчка и чакане, и плащам два пъти за сваляне и монтаж. На друга рядка кола ни изгоря реле на алтернатора - в БГ няма части, чакането голямо, а колата стои в сервиза. Да не говорим ако се наложи смяна на тенекии и т.н. Т.е. става, но с пари, нерви и време. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 608 #3 Отговорено 5 Юни, 2022 Преди 13 часа, Ivaylo86 написа: Интересува ме кои оторизирани сервизи, във Варна и София предлагат обслужване на тези автомобили и как стой въпросът с частите за тях? Здравей, аз като пресен собственик на Acura мога да споделя все още скромен опит. Има части и части. Някои се влагат и в модели на Хонда. Други по-специфични се поръчват от американски сайтове. Времето за доставка варира - на мен са ми доставяли част за 3 дни, доставяли са ми и за 3 седмици. Имай предвид, че доставките до България са доста солени. Обаче както се казва кефа цена няма. P.S. И аз се индересувам за добри майстори. За Варна има контакти в тази тема (стара е и не знам колко са актуални) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове