1388 Pavlina 0 #1 Публикувано 30 Май, 2022 Off Topic Здравейте! Наскоро си купих Honda FR-V 1.7 и въобще не мога да разбера от къде се настройва часовника. Изчетох темите от форума на които попаднах,но не ми помогнаха. Ако някои има същата кола и знае как се променя,ще съм благодарна. Имам и други въпроси за колата,ама тях в друга тема ;) 😁 Хубав ден на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Франко 29 #2 Отговорено 3 Юни, 2022 Моята е по-стара, но като натиснете "menu" какви настройки позволява да се правят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1388 Pavlina 0 #3 Отговорено 3 Юни, 2022 Никакви. Колата е от Италия,навигацията е италианска. Прилагам снимка какво изписва и седи така. Никое от копечатата на навигацията не са активни. Само аудио копчето и то да ми покаже станциите на радиото. И дисковете не ги чете. Може ли заради неактивната навигация дисковете да не работят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #4 Отговорено 4 Юни, 2022 Пише, че капачето на ДВД устройството е отворено и няма диск за навигация. Погледнете под предната дясна седалка и ще го видите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1388 Pavlina 0 #5 Отговорено 4 Юни, 2022 Уж имам такъв диск,изхвърля го като го вкарам. Отчита,че има диска,мисли,мисли и го изважда. Така прави с всички дискове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #6 Отговорено 4 Юни, 2022 Устройството, което се намира под седалката е с капаче, което се отваря и затваря ръчно и няма как диска да се извади сам, ако е затворено. Пъха се диска за навигация, затваря се ръчно и има два варианта:1. Разчита диска, навигацията тръгва и тогава има достъп до менютата, като съответно оттам се сверява часовника.2. Не може да разчете диска, поради зацапан четец или надраскан диск и тогава на дисплея излиза съобщение за грешка. При този вариант няма достъп до менютата и няма как да се свери часовника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1388 Pavlina 0 #7 Отговорено 4 Юни, 2022 Благодаря за информацията! Не знаех,че имам подобно нещо под дясната седалка. Ще проверя при първа възможност. Мислех,че диска с навигация се пъха в устройството за диск. Дано да стане,че вече съм се отчаяла,че няма да тръгне нищо друго освен радио. А къде се намира aux изходя,може ли да ми кажете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #8 Отговорено 4 Юни, 2022 Намира се под пепелника, но само на фейслифтовите модели, след 2008 г. На предходните трябва да се извади с кабел и преобразуващо устройство, тип Yatour, от гърба на навигацията. За целта обаче се разглабя половината табло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1388 Pavlina 0 #9 Отговорено 4 Юни, 2022 Да,моята е 2006,значи по сложния начин 🙄 Погледнах под дясната седалка,както казахте,затворих капачето на DVD устройството изписа това (снимка 1) ,а като вкарай диска това (снимка 2). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове