Iliq1 0 #1 Публикувано 19 Май, 2022 Здравейте колеги имам въпрос. Всички Хонди Сивик 7 серия 1.7 дизел ли са с Исузу мотор или има и истински Хонди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 158 #2 Отговорено 20 Май, 2022 Истината Хонда, е бензиновата Хонда. Този двигател на Исузу е доста надежден. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #3 Отговорено 20 Май, 2022 Карал съм Хонда с ISUZU мотор около 130 000км.Толкова съм доволен, че няма на къде повече.Продадох я на 266000км (в действителност кой знае колко са били) и работеше, вървеше и гореше както в деня в, който я купих.Мотора е много добър.Разбира се това са вече много стари автомобили и не се знае в какво състояние са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 93 #4 Отговорено 22 Май, 2022 1.7 е на Исузо мотор но е доста добър . Хонда не напразно го избрала да го слага в своите коли. От 5 години карам такава и съм много доволен. Въпреки че купих нова 10 генерация 2000 куб бензин не смятам да продавам дизела. Икономичен е и надежден. Ако се подържа добре ще те кара дълго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове