EternalGaijin 0 #1 Публикувано 17 Май, 2022 Здравейте понеже обмислям да сменям настоящият си двигател 1.7 c tdi дизел с К20А2 от Honda Civic Ep3 Type R. Бих желал да чуя няколко мнения струва ли си , възможно ли е изобщо , много бих се радавал да чуя отзиви от хора с опит в тази среда и още повече от хора , които са правили точно такъв Engine Swap. Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 17 Май, 2022 Здравей! Нямам опит в точно такъв swap (участвал съм в други), но все пак ще изкажа мнението си: Че е възможно - възможно е! НО! Това са мотор, скоростна кутия, тампони на двигателя, полуоски, главини. Не знам дали и спирачките не са различни (по-скоро мисля, че да). Таблото трябва да се сменя, инсталацията също, бензинова помпа...дори и резервоара до вчера е бил с нафта. То какво остава -едни ламарини и седалки (които не са typeR). Та ако swap-а ти се падне от Зрънчо и си го сменяш сам - тогава да. Аз не бих си го причинил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 18 Май, 2022 Ще стане, но филма е голям! Все пак -кефа цена няма! Нали така?😁😁😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове