asenssy 0 #1 Публикувано 12 Май, 2022 Здравейте, налага ми се да подменя 5-тата врата, след удар отзад. Намерил съм си същата, като съм се разбрал с продавача да ми я изпрати цялата, със стъкло, пластмасова кора, долната пластмасовата част и калъфа за гумата. Идеята ми е възможно най-лесна подмяна - директно само да се закачи на пантите. Може ли някой да помогне, като ме насочи къде мога до отида във Варна, за да свалят старата и да сложат новата? Благодаря предварително. Успешен ден на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 12 Май, 2022 Няма да стане само с пантите, има и кабели към вратата, поне за подгрева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asenssy 0 #3 Отговорено 12 Май, 2022 Това е ясно. Молбата ми беше да ме насочите по възможност към някой който ще го направи, все пак Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
solun 3 #4 Отговорено 12 Май, 2022 (Редактирано) Всеки, който се занимава с тенекеджийски/бояджийски услуги по колите ще е на ясно как точно да я демонтира старата и да монтира новата врата барабар с кабелите по нея(естествено читав такъв майстор , не някой мърляч). За Варна не знам такива майстори. Вероятно и човек с добри технически познания и с нужните инструменти (предполагам ти самия би могъл или ако имаш такъв приятел) би могъл да се справи с тази задача (до колкото схванах, само ще сменяш 5тата врата без да се налага друга интервенция по нея). Редактирано 12 Май, 2022 от solun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове