adibas 0 #1 Публикувано 11 Май, 2022 Здравейте колеги, търсих из форума, но не открих отговор на въпроса ми. Така, реално карам CR-V II генерация, но ми го продадоха със калъф за резерна гума (тоя твърдия) от Първа Генерация (така и не съм обърнал внимание при покупката), та отдолу резервната гума е някаква буквално вафла от бус - 195/70/15. В момента шофирам съм 215/65/16 (както си е по каталог). Въпросът ми е какъв размер хваща тоя задния калъф на първа генерация - 205/70/15 (както са си гумите по каталог на първата генерация), ми се струва че надали ще се побере.... Да Ви кажа, хич не ми се сменя това калъфче с друго (с това на втора генерация), пък и си ми харесва как стои. Добре си е боядисан, напаснат ми е на цвета... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 11 Май, 2022 Резервната ми е 205/70/15 ,твоята е подменена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adibas 0 #3 Отговорено 11 Май, 2022 (Редактирано) Аз бях убеден, че е подменена тази гума, джантата обаче си е оригиналната желязна на Първата Генерация! Много Благодаря! Явно си се побира този размер! Темата може да я затворите Редактирано 11 Май, 2022 от adibas Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове