Jojop 0 #1 Публикувано 30 Април, 2022 Здравей те колеги имам акорд 2004 2.0 бензин купи го с чек нежен и с диагностика че с код за детонацонния датчик. Трихме я не изчезва грешката. Наскоро я го смених сензора,не е закупен от Хонда, и изчезна но като мина 100 200 км пак светва. И да питам някой имал ли е подобна случка? Датчика ли е кофти? Да не трябва да взема оригинален от Хонда ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 1 Май, 2022 Не казваш с каква грешка „светва“ отново, но допускам, че си проверил и е същата. Датчикът има голямо значение дали е качествен и дали е стегнат с въртящият момент по спецификация. Пробвай на първо време да провериш с динамометричен ключ дали е на правилните нютони. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jojop 0 #3 Отговорено 1 Май, 2022 (Редактирано) Благодаря колега за съвета, някъдъде бях видял че спецификацията е 31 Nm ще пробвам па кото стане Редактирано 6 Май, 2022 от kvd74 Не цитирайте последен пост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jojop 0 #4 Отговорено 4 Май, 2022 Така колеги оказа се че детунационения датчик е добре. Колата е взех нов нос от Швейцария. Там пичовете са изкормили катализатора и така са го заварили че не можеш да познаеш че е пипано. Майстора направо са гана за главата наречиги магьосници. 🤣 Та поуката, афтоджамбази навсякъде 🤣🤣🤣 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #5 Отговорено 6 Май, 2022 Това малко не ми се връзва. Обикновено при липсващ или неефективен катализатор грешката е P0420. За кнок сензора не знам каква е, но майстора би трябвало да я прочете и да е сигурен че сменя дефектирала част. Аз сменям катализатор, но понеже го проверихме и стигнахме до извода, че е за смяна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jojop 0 #6 Отговорено 6 Май, 2022 (Редактирано) Колега какъв точно катализатор си намерил? Редактирано 6 Май, 2022 от kvd74 Не цитирайте последен пост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #7 Отговорено 6 Май, 2022 (Редактирано) Полски JMJ. Все още го возя в багажника, така че не мога да дам мнение. А това е причината за смяната му. Редактирано 6 Май, 2022 от Ivan_Ch 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове