Dimitar Honda CRV 0 #1 Публикувано 5 Април, 2022 Хронология на събитията: Хонда ЦРВ 2007г., 2.2 дизел 140 к.с., ръчна скоростна кутия. Педалът на съединителя „потъна“. След посещение в сервиз смених горна помпа, обезвъздушаване и смяна на течност, но проблемът остана. Последва смяна на долна помпа. След изминати около 10 км отново педалът „потъна“. Последва смяна на клапана, който се намира между двете помпи и изолирането му, НО след около два дни шофиране проблемът е на лице, отново педалът „потъва“. МОЛЯ за мнение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cspok 3 #2 Отговорено 10 Април, 2022 А течност има ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #3 Отговорено 12 Април, 2022 За мен проблема ти е от горна помпа! Най-вероятно не е обезвъздушена системата! Ако си сигурен в обезвъздушаването- горната помпа не става! Какво значи "потъва" педала? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 31 Януари, 2023 Има ли развитие по казуса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пацо111 1 #5 Отговорено 1 Юли, 2023 Здравейте, имам същия проблем.Смених и двете помпи и няма промяна.Педала от време на време остава долу връщам го с крак и продължавам да карам.След около 30-40 натискания пак се повтаря.Някой да има идея какво се случва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #6 Отговорено 2 Юли, 2023 (Редактирано) При мен се оказа счупена пружина на горна помпа! В твоя случай и подобен на мой приятел/ сменени и двете помпи/, след известно време шофиране в това състояние протече горна помпа от високо налягане в нея! Получава се от заминал демфер и съединител- смени ги и проблема се реши! Редактирано 2 Юли, 2023 от shopa 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пацо111 1 #7 Отговорено 29 Юли, 2023 Не знам дали е сменяван маховик от стария собственик но в сервиза са убедени,че проблема не може да е от маховик.Вчера изолираха клапана между двете помпи но няма резултат.Предлагат ми да сменя пак горната помпа с някоя друга марка примерно Sachs. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гошо82 0 #8 Отговорено 12 Септември, 2023 Здравейте и при мене има същия проблем при шофиране по дълго време педала на съединителя започва да остава долу и трябва да го връщам с крак на обратно после се оправя и след време пак тъй Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #9 Отговорено 14 Септември, 2023 Започни първо от горна помпа! Ако не ти се подменя с нова- свали я, отвори я и огледай за счупена пружина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пацо111 1 #10 Отговорено 8 Май Здравейте,нищо,че мина много време но да споделя ,че проблема се оказа от заминал демпферен маховик .След смяна на маховик и съединител нямам проблеми с педала. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове