Jordan75Mincheb 0 #1 Публикувано 5 Март, 2022 Здравейте! Хондата няма мощност, особено на стръмни места.Каква може да е ми причината? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 6 Март, 2022 Дай малко повече информация. На коя скорост си на баира и няма мащнаст,колата на бензин или газ е,обслужина ли е,клапаните регулирани ли са. Споделял ли си проблема с майстор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan75Mincheb 0 #3 Отговорено 6 Март, 2022 Здравейте! На трета скорост, даже понякога омалява на нея.И на бензин и газ е почти еднакъв вървежа.Обслужена е,клапаните са регулирани, обслужвам я редовно.Коментирал съм,но ми се струва,че няма разбиращ от Хонди тук.Нямам катализатор и сондата преди нея не работи, ако това е важно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #4 Отговорено 7 Март, 2022 Преди 18 часа, Jordan75Mincheb написа: Обслужена е Ако си сменял при обслужването ангренажен ремък-провери зацепването.Ако е неправилно зацепен и не върви,и разхода се вдига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan75Mincheb 0 #5 Отговорено 7 Март, 2022 Скоро ще я обслужвам, но при друг "майстор".Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове