Iceman 40 #1 Публикувано 6 Юни, 2007 Така искам да ми кажи някой ако знеа разбира се има ли съвместимост м/у 2та модела интересува ме относно двигателната част защото ми трябват малко части броня предна фар очиларката /нещото на което се хващат фарове радиатори желязото/ Купих си още един сивик купе само че 125 коня пак е черен и вс екстриАко говорим за 5ген. Предницата на купето е същата като на хечбека. Фарове, капак, броня, че и калниците. А на задницата някои работи са от седана! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 6 Юни, 2007 100% ли си убеден? и аз така си мислих но да питам защото едното купе е леко прасната отпред че ще ми трябват нещица и затва питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #3 Отговорено 15 Януари, 2009 Да съживим малко старата тема Интересува ме окачването на купе 5г доколко е съвместимо с останалите сивици и по точно стабилизиращите щанги + долните носачи (предни и задни) за трансплантация на хечбек. По каталог предните долни носачи са с различни номера, но картинките са абсолютно същите. Задните носачи с отворите за биалетките ги дават еднакви.Ако някой има повече инфо по съпроса моля да сподели, защото от няколко места чувам различни мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 15 Януари, 2009 На купето ВТЕК е като ва ВТИ окачването отпред.Апарати стабилизатори,амортисьори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 15 Януари, 2009 Разликата е в предните долни и задните долни носачи, имат отвори за захващане на биалетките на стабилизиращата щанга,но пасват на хеча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #6 Отговорено 11 Февруари, 2009 След направеният ъпгрейд на моята бракма мога да кажа че долен преден носач от купе и по точно половинката която е с големият тампон и ухо за стаблизиращата пасва идеално на хечбек 5г. Стабилизиращата щанга с всички джунджурии по нея също Все още стои въпроса за стабилизиращата щанга отзад дали ще е съвместима с хечбек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 11 Февруари, 2009 Съвместими са планки, скоби ,всичко си пасва така изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #8 Отговорено 12 Февруари, 2009 от личен опит знам всичко по ходовата част е съвместимо само от 1.3 не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #9 Отговорено 15 Февруари, 2009 Аз да попитам,седана съвсем по-различен ли е от купето и хеча като окачване...моя е с изстървали амортисъори и вози супер меко отпред,ама имам чувството,че и да ги сменя пак няма да има като на купето и хеча тази неиписуема возия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове