Jump to content
Iceman

СЪВМЕСТИМОСТ

Recommended Posts

Така искам да ми кажи някой ако знеа разбира се има ли съвместимост м/у 2та модела интересува ме относно двигателната част защото ми трябват малко части броня предна фар очиларката /нещото на което се хващат фарове радиатори желязото/ Купих си още един сивик купе само че 125 коня пак е черен и вс екстри:blink:

Ако говорим за 5ген. Предницата на купето е същата като на хечбека. Фарове, капак, броня, че и калниците. А на задницата някои работи са от седана!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% ли си убеден? и аз така си мислих но да питам защото едното купе е леко прасната отпред че ще ми трябват нещица и затва питам :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да съживим малко старата тема :DИнтересува ме окачването на купе 5г доколко е съвместимо с останалите сивици и по точно стабилизиращите щанги + долните носачи (предни и задни) за трансплантация на хечбек. По каталог предните долни носачи са с различни номера, но картинките са абсолютно същите. Задните носачи с отворите за биалетките ги дават еднакви.Ако някой има повече инфо по съпроса моля да сподели, защото от няколко места чувам различни мнения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На купето ВТЕК е като ва ВТИ окачването отпред.Апарати стабилизатори,амортисьори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разликата е в предните долни и задните долни носачи, имат отвори за захващане на биалетките на стабилизиращата щанга,но пасват на хеча.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След направеният ъпгрейд на моята бракма мога да кажа че долен преден носач от купе и по точно половинката която е с големият тампон и ухо за стаблизиращата пасва идеално на хечбек 5г. Стабилизиращата щанга с всички джунджурии по нея също :)Все още стои въпроса за стабилизиращата щанга отзад дали ще е съвместима с хечбек

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвместими са :) планки, скоби ,всичко си пасва

така изглежда

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да попитам,седана съвсем по-различен ли е от купето и хеча като окачване...моя е с изстървали амортисъори и вози супер меко отпред,ама имам чувството,че и да ги сменя пак няма да има като на купето и хеча тази неиписуема возия... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...