buzy 3 #1 Публикувано 21 Февруари, 2022 (Редактирано) Здравейте Джазмени Проблем с парното от 2-3 дни, Джаз 2003,1.2 има LPG! Изгасва синята лампичка, но не започва да духа абсолютно никаква топлина. Обикновено като изгасне синята лампа, вече духа съвсем леко топло и малко след това прехвърля на газ. Сега гасне лампата, но няма парно и не прехвърля! Като покарам още 5-6 минути чак тогава почва да пуска леко топло и това топло,ако пусна вентилатора на по - висока степен започва да намалява и отива към по - хладно. Изобщо не съм ок с този проблем, защото Джазчето винаги е имало доста прилично парно, а и има още доста време до Май месец...:) Споделете сега, някой сблъсквал ли се с този проблем, от какво може да е според вас и как се справят с отоплението вашите Джазки, бързо ли стоплят ? Поздрави Редактирано 21 Февруари, 2022 от buzy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #2 Отговорено 22 Февруари, 2022 Прилича на проблем с термостата, щом не прехвърля на газ навреме и се влияе от степента на вентилатора на парното. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buzy 3 #3 Отговорено 25 Февруари, 2022 (Редактирано) Благодаря за отговора... и аз мисля, че термостата е проблемен! Реших на бързо да проверя радиатора и за моя изненада успях да долея близо 1л! Проблема мисля, че временно се разреши, но сега въпросът е от къде и защо изчезва охладителната течност... ще отиваме на сервиз. Редактирано 25 Февруари, 2022 от buzy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #4 Отговорено 5 Март, 2022 (Редактирано) Някой от маркучите на газовата разхлабен и ако капе върху двигетеля се изпарява,не се вижда на земята. Ако си с оригинален на Хонда антифриз стова синково на мястото на теча . Трябва оглед подробен. Допълни разшеретелния съд на макс,от там системата ще си дръпне нужнато каличество,и го следи в бъдеще да не остава прозен. Редактирано 5 Март, 2022 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове