Димитров79 2 #1 Публикувано 20 Февруари, 2022 Привет! Ще правя ремонт на задното окачване на моето Харви и ще сменя и носачите които се захващат на купето. Мисля да взема втора употреба но въпросът ми е дали на 3 и 5 вратите са еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #2 Отговорено 20 Февруари, 2022 Аз не бих сложил втора употреба. Каква е гаранцията ,че дори от последния произведен автомобил 2006 г.биха били по добри от твоите. На моето съм сменял всички тампони и на дългите и късите надлъжни щанги с автърмаркет, нямаше никакъв проблем. Много важно, ако не си сменил и тампоните на напречната щанга отзад (панхарда) там задължително ОЕМ (продават ги в представителствата на Хонда) към 20-24 лв бяха. Ако нямаш сериозна корозия по щангите,сменяй само тампони. Мисля и Фена ще може да ти намери ОЕМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #3 Отговорено 20 Февруари, 2022 Налага се да ги сменя понеже единият е със заварка и така и така ще се разкача всичко. Само дали са еднакви за всичи хрв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове