I_Yordanov 159 #1 Публикувано 16 Февруари, 2022 Здравейте, понеже отстраних още един, дразнещ мене проблем, та си викам да пиша - може да улесня нЕкой. Та карам си аз, ама при сЕко спиране по нанадолнището, тАа седалка под мене се 'оди напрЕде. От'де знае за пръвия закон -не ми е ясно, ама яко дразни. Добре, че аз знам за третия закон, та я обуздавах. Сериозно - шофьорската ел. седалката имаше сантиметър празен ход напред-назад и страшно ме дразнеше, та реших да я разглобя. Закрепването на моторчето към седалката е осъществено с болт М8, шаиба и един тампон(това х2 - снимах само едната релса): Нямам идея, дали тези тампони са оригинално сложени там. Отворите са малко по-различни ама....това намерих. Така или иначе бяха станали на желе от смазката и от там се получаваше мърдането. Снимал съм им номера, ако на някой му е интересно. Нататък не съм снимал щото си отрязах парчета от гумен маркуч с оплетка, замених старите тампони и всичко "заспа" 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blagoev.1990@abv.bg 30 #2 Отговорено 21 Февруари, 2022 Евала колега и мен ме мъчи лашкането на седалката напред, особенно ако не е дръпната на най- далечна позиция от волана, демек колкото е по напред толкова по лесно се лашка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове