dusiko 1 #1 Публикувано 11 Февруари, 2022 Здравейте колеги, вчера ходих за реглаж на предница , но в сервиза ми казаха че първо трябва да оправя наклона на задните джанти. Задните гуми са в наклон в горната част, та казаха ми че се монтирали регулируеми щанги , имате ли на идея от къде мога да си поръчам. Благодаря на всички предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #2 Отговорено 11 Февруари, 2022 Не само щангите, трябва да смениш, но и тампоните на шенкелите. Не мисля, че е добра идея, наклонът да се компенсира, само от щангите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantudino5 14 #3 Отговорено 12 Февруари, 2022 (Редактирано) Привет колега, писано е какво предизвиква разкрачването- омекването или скъсването на тампоноте на цялото задно окачване, както и омекването на пружините. Ето, трябва да прегледаш цялата тема - точно, колегата Emicha, обяснява кое как и от къде. Успех и бъди здрав! P.S> И с щанги може да стане, но камбър-а пак трябва да се остави в рамките на допуска от Хонда. Редактирано 12 Февруари, 2022 от pantudino5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 12 Февруари, 2022 Подкрепям написаното , и много добре огледай темата и не пропускай нищо. За да стане както трябва , не ти трябват тези раздвижените. Ако го направиш и не щадиш както трябва разбира се. Ако ти се и усмихне и късмета да намериш усилени пружини....... ехееее..... бетон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове