wwalker 5 #1 Публикувано 19 Януари, 2022 Нагънаха се ламарините отпред на калниците от двете страни и вратата на пъника до шофьора. Причината беше класическа, млад шофьор от съседния вход с баварче, който събра три коли на паркинга и моята посредата. Можете ли да препоръчате тенекеджии в района на Люлин или евентуално ако си ги купя от морга дали е голяма хамалогия смяната им, както и дали трябва да търся изрично да са от фейслифтова? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #2 Отговорено 21 Януари, 2022 Смениха калниците и вратата в сервиз. При смяната старите подкалници се разпаднали и си поръчах нови с крепежи за тях. Помощ как да си сменя сам подкалниците? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #3 Отговорено 22 Януари, 2022 След смяната на калниците започна да мига копчето за климатика. Мига постоянно и без да го натискам, ако съм пуснал да духа вентилатора. Съответно климатика не тръгва, а като му пусна диагностика през HDS си тръгва. Няма отчетени грешки. Идеи?Изпратено от моят M2007J22G с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #4 Отговорено 23 Януари, 2022 (Редактирано) Пробвай това . Миналата зима ми се случи няколко пъти и на пролет сменях радиатор на климатика. Много важно е положението на врътките!!! Редактирано 23 Януари, 2022 от firediesel 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #5 Отговорено 23 Януари, 2022 След тази процедура спря да мига, благодаря. Мисля че не тръгва, може да е от температурата навън. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #6 Отговорено 24 Януари, 2022 Като се вдигне температурата сработва. И моя в студа не тръгваше, ала като се постопли на обед включи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #7 Отговорено 28 Януари, 2022 (Редактирано) След смяна на предна-дясна врата оградената букса на този кабел от снимката не намирам за какво е и къде се свързва. Електрониката по вратата работи - огледало, централно, тонколона, стъкло. За какво може да е? Редактирано 28 Януари, 2022 от wwalker Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #8 Отговорено 28 Януари, 2022 (Редактирано) стана двоен пост Редактирано 28 Януари, 2022 от wwalker Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #9 Отговорено 28 Януари, 2022 Освен вратата да ти е от англичанка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 96 #10 Отговорено 28 Януари, 2022 Точно вратата е от кола с десен волан, това е заключващия механизъм към бравата. Когато стигне до смяна на патрона ще разбере сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #11 Отговорено 28 Януари, 2022 Ясно, значи всичко е наред и не съм пропуснал нещо. Патрона няма да се ползва, евентуално ще бъде заменен с тапа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове